OLIVEDA

Segons certifica la pedra del dintell de l'entrada del celler més antic de la casa OLIVEDA, ja des de 1764 es produïen vins a la propietat, per bé que tan sols per a consum familiar.

A partir de 1948, Josep Oliveda Casanovas i la seva esposa Joana Rigau Ros funden una empresa dedicada a l'elaboració i comercialització de Vins i Caves. El 1995, amb l'obtenció de dues Medalles d'Or a Madrid, se situen entre "Los Cien Mejores Vinos de España"

De 10 anys ençà la família ha restructurat les seves vinyes a Vilamaniscle, Garriguella i Campany introduïnt les noves varietats de raïm com Merlot, Chardonnay, Cabernet Sauvignon que consoliden i milloren les autòctones de sempre, Garnatxa i Carinyera.

En l'actualitat OLIVEDA compta amb una producció de vi que es repeteix entre dues Denominacions D'origen: "EMPORDÀ" i "CATALUNYA"; i una producció de cava que es beneficia de la D.O. "CAVA".

Des dels inicis la filosofia del treball de GRUP OLIVEDA ha sigut produir vins i caves de qualitat, per aconseguir-ho els responsables de l'empresa - amb ALFONS FREIXA OLIVEDA al capdavant - ha apostat per una conjugació dels mètodes més tradicionals de producció i la moderna tecnología que permeten un estricte control de qualitat i investigació.

Country: España